Wat doe je met laravel ontwikkeling

Heb je altijd al willen weten wat nou precies nodig is voor maken van een laravel site? Wij gaan proberen om dit toe te lichten in een notendop. We hebben meerdere keren geschreven over andere vormen van programmeren, maar de variant die het meest in de spotlight staat is op het moment Laravel. Veel van de grote websites draaien niet meer op WordPress, Joomla of andere standaard CMS systemen maar doen dit via het systeem Laravel. Wat is Laravel Laravel is een open source framework gebaseerd op de MVC structuur, die om de programmeertaal PHP heen is geschreven. Dit framework zorgt ervoor dat een aantal onderdelen van het schrijven van PHP code gemakkelijker wordt gemaakt voor de ontwikkelaars.De voordelen zitten met name in de ‘lichtheid’ van het framework en daarmee de snelheid die je ermee wint. Snelheid ervaar je bijvoorbeeld in de ontwikkeling van de applicatie, maar ook in de prestaties van de webapplicatie. Robert: “Hoe lichter en hoe beter de code is, hoe sneller de applicatie gaat werken en hoe makkelijker het wordt om deze te beheren.”Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over Laravel ontwikkeling, dan kunnen wij zeker Sparner adviseren. Zij doen al jaren mee in deze wereld en weten alle ins en outs, do’s en don’ts Maar ook voor andere vragen kan je bij hen terecht. Ze hebben de beste experts in huis die kunnen helpen bij diverse vraagstukken zoals Software ontwikkeling en ander maatwerk. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ajax-loader